Kitesurfschool

leren-kitesurfenNaast een Bed & Breakfast heeft Frank and Free ook een kitesurfschool. Kitesurfen is een spectaculaire watersport die in korte tijd heel populair is geworden. Nederland is een goed land om te kitesurfen: veel water en vaak wind.

Bij het kitesurfen word je voort getrokken door een grote vlieger (kite) in de lucht, terwijl je op een board staat dat ongeveer even groot is als een snowboard. Door de wind komt er veel kracht in de kite en kun je hard over het water varen en hoge sprongen maken en andere spectaculaire trucs doen.

Kitesurfen is een fantastische sport, maar je moet wel goed weten wat je aan het doen bent en geen onverantwoorde risico’s nemen. Daarom is het belangrijk dat je altijd eerst les neemt zodat je leert hoe je moet omgaan met de kracht van de kite als de wind erin komt.

Frank and Free is een door het Watersportverbond gecertificeerde kiteschool. Frank is gediplomeerd kitesurfinstructeur en in combinatie met zijn opleiding voor gymnastiekleraar staat hij garant voor uitstekende lessen.

Natuurlijk is het mogelijk om in combinatie met een of meer overnachtingen kitesurflessen te nemen bij Frank and Free. Kijk voor meer informatie over de kiteschool op www.kitesurfschool-frankandfree.nl